Computer Geeks

Computer Geeks

Geek Shop

Geek News

Geek Stuff

Science Geek

Computer Gaming

Linux Chat

Building Websites

Computer Forums

Computer Help Forum

Computer Hardware Forum

Computer Software Programs


Go Back   Computer Forums > Computer Hardware Forum

Computer Geeks
» Other Websites
- Software Publishing

- Server Hardening
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-05-2006, 11:42 AM
sphinx sphinx is offline
Member
GB Advanced User
 
Join Date: May 2006
Posts: 50
Default Which firewall do you use ?

Which firewall do you use ?

I have used many firewalls. After changing a lot of firewalls, I have now settled on Kerio. ( I use Kerio 2.1.5, the newer versions do more harm than good ). It does its job well and is light on memory.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-05-2006, 11:44 AM
Eminem Eminem is offline
Senior Member
GB Guru
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 149
Default

Hm...

At the moment I am stuck with Windows Firewall...no changes made to it. However, I am planning to purchase a Bundle pack of either Zone Alarm or McAfee whichever is better...so guess it'll help.
__________________
MyIndya.Com
Reply With Quote
  #3  
Old 05-05-2006, 12:20 PM
sphinx sphinx is offline
Member
GB Advanced User
 
Join Date: May 2006
Posts: 50
Default

Why don't you try out Kerio v2.1.5 before purchasing anything. Its free . If it suits you you might save money. It suits me atleast.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-05-2006, 07:02 PM
Eminem Eminem is offline
Senior Member
GB Guru
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 149
Default

Nah...I don't want to go with any firewall except ZoneAlarm or McAfee or any other well known package...even though they are 'fairly good' at that job, being free, I would go with a well known software... I'll purchase it as soon as I re-format my computer

Thanks for suggesting though.
__________________
MyIndya.Com
Reply With Quote
  #5  
Old 05-06-2006, 11:06 AM
cantstraferight cantstraferight is offline
Senior Member
GB Advanced User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 100
Default

I use zone alarm

And im setting up a server that will act as a firewall for the hole network. it uses a linux distro called clark connect.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-13-2006, 09:36 PM
etali etali is offline
Senior Member
GB Advanced User
 
Join Date: Apr 2006
Location: UK
Posts: 100
Default

I use Sygate personal. Its free, low on resource usage, non-intrusive, and it works.

I used to use Norton, but I find their subscription policy annoying and had problems with the setup assuming too much sometimes.
Reply With Quote
  #7  
Old 05-25-2006, 11:14 AM
Anonymous Anonymous is offline
Member
GB Beginner
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 36
Default

I also use Sygate Personal Firewall. I have been using it for years and it works just fine and I'm so happy with it. Unfortunately it was stopped due to acquisition by... you know.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 09:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
HTML Help provided by HTML Help Central.